понеделник, 10 май 2010 г.

CREATIVITY & CREATIVE LEADERSHIP FOR SOCIAL CHANGE


След едно пилотно и учудващо и за нас колко успешно първо издание на тренинга "Креативно управление на социалната промяна", се налага да повторим, a вероятно и ще потретим. Датите са 29-ти и 30ти май, от 9(мда..) до 18.30ч. в София.

Този път тренингът е оцветен и още по-качествен и заради участието на Надежда Савова, PhD в Принстън и създател на Хлебната къща в Габрово,както и на още няколко из Африка и Южна Америка. Тя ще води панела за социалното предприемачество и честно смятаме, че в Българя няма по-добър от нея да го направи.

Другите водещи са Фабрикантските кадри:

Александра Йоцова - дългогодишен кадър на За Земята и Outward bound, Алкеснадра сега се занимава с обучения в корпоративна култура, но това изобщо не е достатъчно да опише качествата й като тренер.

Сашка Витанова - Ветеринар по образование и призвание, Сашка дълго време спасяваше птиците в Центъра за диви животни в стара Загора със Зелени балкани. Сашка има опит в комункирането и ученето през опит в теми като устойчиво развитие, честна търговия, интеграция и т.н.

Бенита Примо - е акробат и цирков артист. Докато България не се сдобие с цирк, ще имаме честта Бени да носи цирка със себе си на тренинги като този. Иначе Бени има солиден опит в употребата на съвременния танц и пърформанс за целите на социални каузи и социалната промяна.

Янина Танева - се занимава с алтернативни комуникации и комуникационни стратегии на граждански групи и движения, както и с театър на импровизацията и всякакви форми,които сближават гледните точки. От 2006 година се занимава с комуникациите на гражданска група Да сапсим Иракли, а от 2009 с комуникациите на Беглика фест.

Няма коментари:

Публикуване на коментар